Hypotheken

Uw hypotheek is ook inkomen voor later!

Wij houden ons veel bezig met de pensioenregelingen voor werknemers en ondernemers, maar vergeet niet dat uw hypotheek ook een belangrijk onderdeel is van uw inkomen voor later. Daarom werkt Geytenbeek samen met Financiële Meesters Gooi & Eemland op het gebied van hypotheken, zodat we u een totaal advies kunnen geven over uw inkomen voor later.

Onze adviseurs van Financiële Meesters Gooi & Eemland begeleiden u graag bij het kopen van een eerste huis, een ander huis of het oversluiten van een hypotheek. Een besluit om een hypotheek aan te gaan of te wijzigen neem je niet zomaar. Wat is de beste rente, welke looptijd, hoeveel wilt u aflossen, welke fiscaal regime is van toepassing, hoeveel is de boeterente, wat gebeurt er bij overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid?

Allerlei zaken die tijdens een adviesgesprek aan de orde komen, zodat we uw financiële situatie en de woonwensen van nu en de toekomst in kaart kunnen brengen. Financiële Meesters Gooi & Eemland geeft u onafhankelijk hypotheekadvies. Ze werken met bijna alle banken en verzekeraars samen, hierdoor heeft u altijd de beste voorwaarden in combinatie met de scherpste rente.

Wat kost een advies?

Voor het hypotheek advies betaalt u advieskosten. Deze zijn afhankelijk van de situatie. Bij een ondernemer komt er  vaak meer bij kijken, dan bij een werknemer. Financiële Meesters Gooi & Eemland werkt daarom altijd met vaste bedragen afhankelijk van uw situatie. Goed om te weten is, dat het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend is.

Wie zijn Financiële Meesters?

Financiële Meesters is een kleine franchise organisatie met het hoofdkantoor in Roosendaal en heeft 11 vestigingen. Financiële Meesters Gooi & Eemland is de vestiging in Baarn en is een dochteronderneming van Geytenbeek Clear Benefits.

U kunt voor een oriënterend gesprek altijd bellen met Geytenbeek; 035-5488050. De hypotheekadviseur van Financiële Meesters Gooi & Eemland, Lex Wichertjes, zal dan meteen contact opnemen. U kunt natuurlijk ook het onderstaande formulier invullen.


Ons dienstverleningsdocument
De DVD Hypotheken
De DVD  Risico

 

 

Meer informatie over onze particuliere dienstverlening?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in.

De gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig. Wij hechten eraan je duidelijkheid te geven over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan. In deze Privacy Policy informeren wij je hierover.
Delen: