Hypotheken

Uw hypotheek is ook inkomen voor later!

Wij houden ons veel bezig met de pensioenregelingen voor werknemers en ondernemers, maar vergeet niet dat uw hypotheek ook een belangrijk onderdeel is van uw inkomen voor later. Hypotheek Benefits is een dochteronderneming van Geytenbeek Clear Benefits en helpt u graag met een gedegen hypotheekadvies

Hypotheek Benefits begeleidt u graag bij het kopen van een eerste huis, een ander huis of het oversluiten van een hypotheek. Een besluit om een hypotheek aan te gaan of te wijzigen neem je niet zomaar. Wat is de beste rente, welke looptijd, hoeveel wilt u aflossen, welke fiscaal regime is van toepassing, hoeveel is de boeterente, wat gebeurt er bij overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid?

Allerlei zaken die tijdens een adviesgesprek aan de orde komen, zodat we uw financiële situatie en de woonwensen van nu en de toekomst in kaart kunnen brengen. Hypotheek Benefits geeft u een 100% onafhankelijk hypotheekadvies. Doordat zij met bijna alle banken en verzekeraars samenwerken, heeft u hierdoor altijd de beste voorwaarden in combinatie met de scherpste rente.

Zie voor meer informatie onze website www.hypotheekbenefits.nl

Wat kost een advies?

Voor het hypotheek advies betaalt u advieskosten. Deze zijn afhankelijk van de situatie. Bij een ondernemer komt er vaak meer bij kijken dan bij een werknemer. Hypotheek Benefits werkt daarom altijd met vaste bedragen afhankelijk van uw situatie. Goed om te weten is, dat het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend is. 

Contact met Hypotheek Benefits

U kunt voor een oriënterend gesprek contact opnemen met Lex Wichertjes, de adviseur van Hypotheek Benefits, onder nummer 035-5488050 of 06-22336295. U kunt ook mailen naar lex@hypotheekbenefits.nl of het onderstaande formulier invullen. Lex zal dan meteen contact met u opnemen.

Meer informatie over onze particuliere dienstverlening?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in.

De gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig. Wij hechten eraan je duidelijkheid te geven over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan. In deze Privacy Policy informeren wij je hierover.
Delen: