Hypotheken

Uw hypotheek is ook inkomen voor later!

Wij houden ons veel bezig met de pensioenregelingen voor werknemers en ondernemers, maar uw hypotheek is ook een belangrijk onderdeel van uw inkomen voor later.
Is uw hypotheek volledig afgelost, of slechts gedeeltelijk dan heeft het invloed op uw inkomsten en uitgaven na pensionering. Daarom werkt Geytenbeek samen met Financiële Meesters Gooi & Eemland op het gebied van hypotheken, zodat we u een totaal advies kunnen geven voor uw inkomen van later.

Onze adviseurs van Financiële Meesters Gooi & Eemland begeleiden uw graag bij het kopen van een eerste huis, een ander huis of het oversluiten van een hypotheek.  Zo’n besluit om een hypotheek aan te gaan of te wijzigen neem je niet zomaar, daar zitten heel wat haken en ogen aan.  Wat is de beste rente, de looptijd, hoeveel wilt u aflossen, welke fiscaal regime is van toepassing, hoeveel is de boeterente, wat gebeurt er bij overlijden of bij arbeidsongeschiktheid.

Allerlei zaken die tijdens een adviesgesprek aan de orde komen, zodat we uw financiële situatie en de woonwensen van nu en de toekomst in kaart kunnen brengen.
Financiële Meesters Gooi & Eemland is een kantoor die onafhankelijk advies geeft.  Ze werken met bijna alle banken en verzekeraars samen, zodat u een onafhankelijk advies krijgt met een scherpe rente.

Wat kost nu eigenlijk een advies?

Voor het hypotheek advies betaalt u advieskosten. Deze zijn afhankelijk van uw situatie. Koopt u voor het eerst een huis, dan zal dit minder zijn, dan dat u een nieuwe hypotheek moet hebben.  Bij een ondernemer komt er ook vaak meer bij kijken, dan bij een werknemer.  Financiële Meesters Gooi & Eemland werkt daarom altijd met vaste bedragen afhankelijk van uw situatie.  Goed om te weten is, dat het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend is.

Wie zijn de Financiële Meesters?

De Financiële Meesters is een kleine franchise organisatie met het hoofdkantoor in Roosendaal. Het heeft ongeveer 8 vestigingen door het land. De Financiële Meesters Gooi & Eemland is een vestiging in Baarn en is een dochteronderneming van Geytenbeek Clear Benefits.

U kunt voor een oriënterend gesprek altijd bellen met Geytenbeek; 035-5488040.  De hypotheekadviseur van Financiële Meesters Gooi & Eemland, Lex Wichtertjes, zal dan meteen contact opnemen. U kunt natuurlijk ook het onderstaande formulier invullen.
 

 

Meer informatie over onze particuliere dienstverlening?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in.

De gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig. Wij hechten eraan je duidelijkheid te geven over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan. In deze Privacy Policy informeren wij je hierover.
Delen: