Wie zijn wij?

Geytenbeek uit Baarn is een onafhankelijke financiële en verzekeringsdienstverlener van middelgrote omvang. Klein genoeg voor persoonlijke aandacht en groot genoeg om een totaal advies te kunnen geven.

Al sinds 1958 adviseren wij op het gebied van pensioen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en  arbeidsongeschiktheid in het MKB segment. We doen dit met 11 professionals binnen ons bedrijf en een aantal met ons samenwerkende zelfstandige specialisten. Daarnaast kunnen wij de regelingen voor uw bedrijf beheren in Geytenbeek Plaza. U heeft dan een duidelijk overzicht van alle verzekeringen en alle mutaties binnen één portaal.

Ook geven wij advies aan particulieren en zelfstandig ondernemers (DGA of ZZP-ers). Wij brengen alle schadeverzekeringen in kaart en kijken naar uw 'financiele fitheid'.

Wilt u meer informatie?
Vul dan hieronder het formulier in of kom gerust bij ons langs. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.


 

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen.

De gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig. Wij hechten eraan je duidelijkheid te geven over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan. In deze Privacy Policy informeren wij je hierover.
Delen: