Pensioen

Pensioen is een belangrijk onderdeel van de verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Een pensioenregeling wordt gesloten ten behoeve van de medewerkers door de werkgever.  Of u nu 2 of 200 werknemers in dienst heeft, de medewerkers verwachten van u, als werkgever, dat u voor een goede opbouw van hun pensioen zorgt.
Waar moet u dan beginnen? En wat zijn de keuzes? Is er een CAO van toepassing, moet u deelnemen aan een pensioenfonds? Kiest u voor een verzekeraar of voor een PPI?
Wij helpen u zicht te krijgen in de mogelijkheden, de voor – en nadelen en de kosten.

De fiscale wetgeving verandert de laatste jaren snel en de discussie over de betaalbaarheid van pensioen is bijna dagelijks in het nieuws.
Juist daarom is het van belang om een goede inventarisatie te maken van de wensen van het bedrijf. Aan de hand van de inventarisatie maken wij een analyse van de financiële haalbaarheid, de risico's voor de werknemers en de werkgever en de verschillende mogelijkheden die er zijn.
 
Onze professionals hebben het WFT Pensioen diploma  en kunnen de complexe materie terugbrengen tot duidelijke en klare taal.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook het pensioen voor u beheren. Nieuwsgierig naar de tarieven?
 
Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contact formulier!
U kunt ons uiteraard ook bellen op 035 – 5488040.
 

Meer informatie over onze zakelijke dienstverlening?

Informatie aanvragen.

De gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig. Wij hechten eraan je duidelijkheid te geven over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan. In deze Privacy Policy informeren wij je hierover.
Delen: